Dopamine en geluksgevoel.
Door roken, hardrennen, drinken en verliefd zijn maken je hersenen dopamine aan. Je voelt je dan ontspannen en gelukkig. Het grote bezwaar van dopamine is dat het behoorlijk verslavend werkt. De behoefte aan meer dopamine ligt voor de hand.
Nu heeft een mens toch al de eigenschap om ergens aan verslaafd te raken. Op zich hoeft dat niet altijd probleem te zijn. Monniken zijn verslaafd aan devoot godsbesef, maar brouwen gelukkig ook goddelijke biersoorten.
Tabaksleveranciers zijn weer verslaafd aan geld en fabriceren aan de lopende band sigaretten met kankerverwekkende stoffen zoals nicotine. Voor hoge prijzen worden deze dubieuze rookwaren verkocht.
Verslaafd worden aan een verantwoord gezonde levensstijl nadat je van kanker bent genezen, is een begrijpelijke optie.
Biologisch voeding kiezen, alcoholvrij leven, niet roken of wat voor risicovolle gewoonten achterwege laten en op het platteland wonen geeft geen garantie voor gezondheid.
De kans om opnieuw kanker te krijgen heeft ook te maken met erfelijke aanleg en schadelijke industriële invloeden en stoffen in het milieu waar je van kinds af aan werd bloot gesteld.
Kanker zal over een tiental jaren als chronische ziekte worden beschouwd en wellicht preventief behandeld kunnen worden.
Kankerpatiënten leven helaas in een verkeerde tijdperk!
Dit is een site om informatie en tips te geven hoe je door slim managen maximale genezing kunt bereiken.